VPIS V NOVO SEZONO

Čas je za vpis v novo sezono 2023/2024 😀 Pohitite in si zagotovite svoje mesto v skupini 🙂
Vpis poteka preko spletnega obrazca na www.klajmber.si
Mi se že veselimo nove sezone!

Navodila za vpis:

 

  1. Na naši spletni strani https://www.klajmber.si/ pod rubriko ” VPIS NA VODENE VADBE” najprej izberete željeni paket (izberete skupino, kamor bi se želeli vpisati in kolikokrat na teden)
  2. Nato izberete termin ki vam ustreza
  3. Po kliku na ”prijava” vas preusmeri na stran Studionaut, kjer najprej ustvarite svoj uporabniški račun (oz. se vpišete v obstoječega, če ga imate)
  4. Če vpisujete svojega otroka oz. drugo osebo, vnesete njegove podatke (”udeleženec”), v primeru da je mlajši od 18 let se po vnosu datuma rojstva prikaže še dodatno polje ”Skrbnik/starš”, kamor vnesete svoje podatke
  5. Izpolniti morate polja, označena z *, prav tako je za nadaljevanje potrebno obkljukati, da se strinjate z našimi pogoji (splošni pogoji poslovanja, GDPR in prevzem odgovornosti)
  6. V naslednjem koraku izberete, koga prijavljate na termin (torej vas ali otroka)
  7. Po kliku na ”rezerviraj” dobite na mail potrdilo o prijavi. S tem mailom imate rezervirano mesto v skupini. Položnico z možnostjo spletnega plačila pa vam bomo poslali v začetku septembra na mail.
  8. V veljavi bo tudi nov način izdajanja računov in plačil, tudi to bo potekalo po elektronski pošti, le izjemoma (če ni druge možnosti) bo možno plačilo izvesti tudi pri nas na recepciji.

 

 

V kolikor boste s prijavljanjem imeli težave, nas lahko za kontaktirate za pomoč na info@klajmber.si

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Prijava v čakalno vrsto:

Ali je termin na katerega se želite prijaviti že zapolnjen? Prijavite se v čakalno vrsto! Ker si v začetnih mesecih marsikdo premisli, je velika verjetnost, da se mesto kmalu sprosti.

Na čakalno vrsto se vpišete tako, da se vpišete v svoj Studionaut račun (oz. se registrirate, če še nimate računa), nato pod rubriko Koledar izberete željen termin.

Prijavite s klikom na ”čakalna vrsta” in nato na ”potrdi”

Ko se mesto sprosti, vas nato kontaktiramo po mailu in vas vpišemo v željen termin.

Ker vpisujemo iz čakalne vrste v skupine prednostno glede na datum prijave, se vam splača čim prej vpisati, da boste prej prišli na vrsto.