Trip v Magic Wood 2024

Spet je prišel čas, da se pred visokimi poletnimi temperaturami skrijemo med morje granitnih balvanov švicarskega čarovnega gozdička.

Čas za trip v Magic Wood!! 🙂 🙂 🙂

 

Kdaj: 11.8. do 18.8. (ure in vstopne točke javimo nekaj dni pred odhodom)

 

Program: 11.7.. zjutraj se odpravimo proti Švici in popoldne/zvečer prispemo v kamp Bodhi, najbližji kamp pred čarovnim gozdom s katerega se nato vsak dan peš sprehodimo do najboljših balvanov sveta!

Plezamo do onemoglosti, ko pa si kak dan vzamemo pavzo od plezanja pa skupaj naredimo kak strečing, hodimo po Slacklinu, naredimo vaje za preventivo pred poškodbami, najpogumnejši pa se še vržemo v ledeno reko ob vznožju kampa! Dobra družba, čudovita narava in pa velikooooo plezanja!

Oprema: s seboj imejte šotore in ostalo camp opremo, opremo za kuhanje, plezalno opremo. Crash pade priskrbi organizator oz. se dogovorimo pred odhodom glede števila.

 

Cena:

OPCIJA 1: 390 € Vštet prevoz (najem kombija, gorivo, vinjeta, cestnine, parkirnina), nočitev, majica, vodeno plezanje po plezališču, izposoja padov, pdf vodniček Magic wood

OPCIJA 2: 220 € Všteto: nočitev, majica, vodeno plezanje po plezališču, izposoja padov, pdf vodniček Magic wood (prevoz in z njim povezani stroški v lastni režiji)

Plačilo v obeh primerih150 € ob prijavi na recepciji Klajmberja, razlika plačila pred prihodom v Magic wood

Cena ne vključuje: hrana in pijača čez dan in ostali lastni izdatki na poti in v času bivanja v kampu

  • Odpoved izleta in vračilo 100% predplačila do vključno 26.7., nato ni več možnosti vračila denarja

 

Doplačilo: potrebno si je urediti ustrezno nezgodno zavarovanje, lahko si ga sami pri vaša zavarovalnici ali vam ga mi preko PZS (Polnoletna oseba, zaposlen: 30 eur, študent ali dijak do 26. leta starosti: 20,50 eur).

 

Prijave zbiramo do 26.7. na mail denisceh85@gmail.com

 

Se vidimo!

 

*Število prijav je omejeno. V primeru manjšega števila prijav  in slabega vremena si pridržujemo pravico odpovedi izleta, v tem primeru se kotizacija povrne v celoti. Udeleženci se izleta udeležijo na lastno odgovornost in pred odhodom podpišejo izjavo o prevzemu odgovornosti.

 

Še nekaj slik prejšnjih izletov: